چه میزان باید کاراته کار کنیم؟
چه میزان باید کاراته کار کنیم؟

سوالی که در ذهن والدین در مورد فرزندانشون شکل میگیره اینه که چه میزانی، چقدر در هفته، ماه یا سال باید بچه ما رزمی کار کنه؟
با دو مثال پاسخم رو توضیح میدم،
مثال اول: یک تیرانداز، سالها تمرین میکنه، که در لحظه مناسب، با یک تیر، به هدف بزنه، یعنی نتیجه سالها تمرین، تلاش و سختی در یک لحظه نمود پیدا میکنه که شاید اصلا اون یک لحظه در کل عمرش هم رخ نده اما اون استمرار باعث شده آمادگیش رو در سطح بالا نگه داره. ولی کسی که تمرین نداشته قطعأ نمیتونه تیر رو به هدف بنشونه.
منظور این نیست که چندین سال تمرین کنیم تا خود را برای یک مبارزه احتمالی آماده نگهداریم، اتفاقا ما از درگیری گریزان هستیم، ما سالها تمرین میکنیم که سالها حواس خود را متمرکز نگهداریم و بدنهای آماده ای داشته باشیم. در خیلی از رخدادهای روزمره همین آمادگی جسمانی و روحی به ما کمک میکند تا موقعیتهای خطرناک را با موفقیت پشت سر بگذاریم.
مثال دوم: دو نفر را در نظر بگیرید که یکی از آنها غذای ناسالم میخورد و دیگری غذای سالم، بعد از صرف غذا، شخص اول رو به شخص دوم میگوید: دیدی هیچ اتفاقی برام نیوفتاد؟ این روش زندگی ناسالم و آن روش زندگی سالم در بلند مدت اثر خود را نشان میدهد. ورزش کردن هم مثل مسواک زدن، غذا خوردن، کتاب خواندن، خوابیدن، باید جزئی از life style یا سبک زندگی باشد و نباید به زمان و مکان خاصی محدود گردد. ورزش کردن (به معنای عرق ریختن، نه صرفا پیاده روی و قدم زنی) باید جزئی از روزمرگی باشد تا در بلند مدت اثرات خود را نشان دهد.


ده سال آخر زندگی کسی که ورزش کرده